Close
Hétfő 12-17
Kedd 10-16
Szerda 10-17
Csütörtök 12-17
Péntek 10-17
Szombat 10-12:30
Vasárnap: zárva
Kapcsolat:
 

Magamról

A sminkesek között azon kevesek közé tartozom, akik nem a klasszikus kozmetikus pályáról indulva váltak sminkessé. Az illatok érzéki világába cseppentem bele mintegy 30 éve, felölelve az előtte rejlő 20-30 év termékeinek szakmai ismeretét is. Azóta folyamatosan az illatok világában élek és mindeközben a szépségipar másik fontos oldalát is felfedeztem. Mára a csodálatos színek és formák kavalkádjának elkötelezettjévé váltam. Munkám során 1985-től folyamatos ismereteket és képzést kaptam a szakma nagyjaitól pl. Chanel, Dior, Estée Lauder, Guerlain, YSL.

Később Budapesten tanultam Rikk Ágnes - többszörös magyar bajnok, Európa bajnok, világbajnoki második helyezett, előttem az YSL sminkmestere - mestersminkesnél magántanulóként. 2005-től felgyorsultak az események és egyre több sminkes feladatot kaptam és láttam el.

Szakmai továbbképzésen tanultam Dudás Barbara, többszörös arc és testfestő világbajnoknál. Későbbiekben elvégeztem az új innovációjú amerikai smink technológiát a „pisztolyos” sminkelést, az Airbrush-t.

Azóta minden évben hazai világbajnokoktól és világszinten elismert külföldi mesterektől sajátítom el a legújabb technikákat a legújabb sminktrendekkel és anyagokkal együtt.