Close
Hétfő 12-17
Kedd 10-16
Szerda 10-17
Csütörtök 12-17
Péntek 10-17
Szombat 10-12:30
Vasárnap: zárva
Kapcsolat:
 

Parfüméria és Sminkszalon

2017 nyarán nyitottam meg Markó Éva Make Up Store & Parfum néven az üzletemet, ahol sminktermékek és parfümök széles választékával várom a kedves vásárlóimat.

Egy sminkes szalon lényege a mai világban a személyes tanácsadás.

Fő szempont, hogy professzionális termékeket forgalmazok, ami azt jelenti, hogy ezek körülbelül a felébe kerülnek, mint egy közép-luxus kategóriájú termék, miközben legalább azzal a tudással rendelkeznek, mint a drágább társaik. Azon kívül, hogy a sminktermékek csomagolása is szép, a lényeg mégiscsak a bennük rejlő profi anyag! A jelenlegi piaci kínálatból, nagyon nehéz önállóan kiválasztani a megfelelő termékeket és sokan hálásak azért, hogy a több évtizedes szakmai tapasztalatommal biztos segítséget tudok adni a megfelelő szín és textúrák kiválasztásánál!

Azonnali sminktanácsadással és próba után vásárolhatók meg a termékek, így biztos, hogy a megvásárolt termék nem a budoár rejtett darabja lesz!

A mai dekorkozmetikai piacon nem egyszerű önállóan megtalálni a megfelelő sminkterméket valamint komoly kihívást jelent kigazodni a naponta változó ajánlatok sokaságában.

Ezért bátran forduljatok hozzám és minden sminkterméketek hasznos és kedvelt darab lesz a nesszeszeretekben!

Parfümök széles választéka érhető el az üzletben.

A parfümök világában jelenleg közel 5000 illatot tartanak számon, ennyi illatot sem bemutatni, sem megszagolni nem lehet, éppen ezért egy olyan választékot tartok készleten, amelyben az összes illatcsoport megtalálható.

Több évtizedes szakmai tapasztalat alapján, biztonsággal választottam ki azokat az illatokat, amelyekből mindenki talál a bőréhez illő esszenciát.

Az árak kialakításánál fontos szempont, hogy mindig versenyképes legyen a piac többi szereplőjével összehasonlítva.